När är sista anmälningsdagen?

I mån av plats kan du göra din anmälan fram till dagen före arrangemanget. Är platserna slut, meddelas detta på hemsidan.

När kommer fakturan?

Den kommer per post ca 1-2 veckor efter att du har anmält dig. Förfallodatumet på fakturan ligger 30 dagar fram i tiden.

Vad ingår?

I avgiften ingår kaffe och frukostfralla, lunch och eftermiddagsfika.

Hur anmäler jag mig?

Du kan enkelt anmäla dig här på hemsidan. Var noga med att du väljer rätt arrangemangstillfälle. Det går även bra att ringa oss eller att skicka e-post. Så snart du (eller vi) har lagt in dina anmälningsuppgifter förbereds ett bekräftelsemail till dig. När du mottar detta, oftast bara någon timme senare, så vet du att du har reserverat din plats. Har du inte mottagit något bekräftelsemail inom 48 timmar från att du gjort din anmälan vill vi gärna att du ringer oss. Vid anmälan via e-post behöver vi följande uppgifter: Deltagarens namn, titel, e-postadress, eventuell matallergi, postadress samt fakturaadress.

Vad behöver jag tänka på innan arrangemanget?

Inför arrangemangstillfället kommer du få en e-post med vägbeskrivning och annan praktisk information.

Jag har blivit sjuk / fått förhinder, vad gör jag?

Då kan du meddela oss om detta, och kostnadsfritt skicka en kollega i ditt ställe, eller få en plats på nästa års Motivationsdag som kompensation.

Alla av- och ombokningar behöver meddelas skriftligt till info@motivationsdagen.se

Jag behöver boka hotell, vilket rekommenderar ni?

Då föreslår vi att du kikar på trivago.se eller hotels.com. De är båda samlingssidor som kan möta dina förväntningar på läge och standard till marknadens bästa pris de aktuella dagarna. Vi har också samarbeten med flera hotell i anslutning till våra arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss för tips på närliggande hotell med förmånliga rabatter.

Ordinarie Pris: 3 990 kr + moms

Är ni 5 eller fler? Kom 5 betala för 4!

Är ni fler än 20? Ta kontakt för ännu generösare rabatter!

 

Motivationsdagen

Adress: Kungstorget 5
411 17 Göteborg

Epost: info@motivationsdagen.se
Telefon: 031- 22 24 50