Årets bästa
arbetsdag!

Ett perfekt sätt för dig och kollegorna att fira ett lyckat arbetsår.
Luta dig tillbaka och bli serverad kloka insikter och smittande skratt.

Boka din plats redan idag!

Just nu: 2 990 kr + moms

Välkommen till årets bästa arbetsdag!

Välkommen till årets bästa roligaste härligaste arbetsdag!

Att gå på Motivationsdagen är jobb, men inte jobbigt. Tvärtom är det världens chans att hitta på något kul och givande ihop med HELA företaget, avdelningen eller arbetsgruppen. Se det som den perfekta avslutningen på ett lyckat arbetsår. Se det som en lättsam heldag då du lutar dig tillbaka och blir serverad med kloka insikter och smittande skratt.

Efteråt kommer du vilja berätta för alla du känner om de många godbitarna från dagen.

Vi hälsar er varmt välkomna att dela denna dag med oss – en dag fylld av intressanta föreläsningar, inspiration och energi. Vi ses väl?

Säkra tiden i din stad!

Malmö

Fredag

29 november

Slagthuset

Stockholm

Fredag

6 december

Stockholm Waterfront

Göteborg

Fredag

13 december

Scandic Göteborg Central

MISSA INTE RABATTEN!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Ordinarie pris

3 990 kr

Boka senast 27 sep

2 990 kr

Boka senast 27 september och betala endast 2 990:- + moms per deltagare!

Är ni 5 eller fler? Betala endast 2 990:- + moms per biljett

Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter! Vet ni inte namnen på alla som ska med? Ingen fara, bara maila oss på info@motivationsdagen.se så kan ni komplettera med namn i efterhand.

Kom 5 betala endast för 4!

Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter! Vet ni inte namnen på alla som ska med? Ingen fara, bara mejla oss på info@motivationsdagen.se så kan ni komplettera med namn i efterhand.

Tusentals företag har tidigare besökt motivationsdagen - gör det ni också!

Några företag som tidigare besökt oss är:

talare

Anders_Ankan-frilagd

anders "ankan" johansson

Konferencier

”Ankan” är en humorprofil av rang som på sitt karismatiska och älskvärda sätt har förgyllt stunderna i tv-soffan för många av oss. Han blev känd som den ena halvan i humorduon ”Anders och Måns” och har sedan dess levererat skratt och glädje genom en lång rad scenshower, radio- och tv-program. När han inte syns i bild, som till exempel i Bäst i test eller På spåret, är Ankan även en skicklig regissör och manusförfattare. Men nu kommer han för att höja stämningen direkt från scenen på Motivationsdagen. Det är bara att luta sig tillbaka och hänga med!

Petra_Mede-frilagd

petra mede

50/50 – om det fasansfulla och underbara med åldrande

Att Petra Mede är en starkt lysande stjärna och en av våra mest uppskattade programledare vet nog alla vid det här laget. Hennes humor, tajming och stringens är svårslagen! I takt med sin erfarenhet från otaliga scener har hon också, som vi alla, åldrats. Den här skrattfyllda föreläsningen handlar om just det – om att bli äldre, att äntligen andas ut, för att sedan snabbt som fasen andas in, ta ny sats och gasa på upploppet. Med drastisk, personlig och generös humor tar sig Petra an livets futtigheter, giganstiska frågor och faktumet att åldrande är precis så underbart och fasansfullt som man kan tro.

olof wretling frilagd

Olof Wretling

Diagnoserna i mitt liv

Skådespelaren och föreläsaren Olof Wretling är känd för sina framgångar på såväl TV som teaterscenerna. Efter sitt mycket omtyckta Vinter i P1-program, under rubriken ”Diagnoserna i mitt liv”, skapade Olof en föreställning med samma namn till både kritikernas och publikens förtjusning. Nu får du ta del av Olofs budskap, som är lika roligt som det är viktigt, och höra hans personliga berättelse om spring i benen, dyslexi, panikångest och livlig fantasi. Hur skulle det vara om vi kunde öppna upp och ställa frågor till våra kollegor och medmänniskor, i stället för att placera dem i ett fack och tyst undra varför de är så himla konstiga?

Anja Pärson frilagd

Anja Pärson

Motivation, inspiration, mod!

Nu får du chansen att lyssna live på en av världens genom tiderna bästa alpina skidåkare – höra Anja Pärson berätta med egna ord om hur prestationen kan bli viktigare än personen och vilket pris det har. Hon tar oss med till det intensiva ögonblick då guldmedaljen var inom räckhåll för att i nästa sekund bli en kamp på liv och död, men också till en vardag där hon på olika sätt kunnat använda sina erfarenheter för att skapa ett rikt liv även utan skidbackarnas adrenalinkickar. Anja lyfter vikten av att tro på sig själv och våga säga ”jag är bäst”. Hon visar också hur vi kan lura oss själva till framgång och varför vi behöver möta våra rädslor för att nå en hållbar helhet.

johan noren frilagd

Johan Norén

Mindre sjukfrånvaro och friskare närvaro

Johan Norén är en av de mest bokade föreläsarna i landet just nu. Lovorden haglar och listan är lång över de företag som känner att Johan verkligen bidragit till deras verksamhet. På ett engagerat och inspirerande sätt pratar han om hur man i praktiken får till en mer hälsosam och produktiv arbetsplats, och om hur vi kan tackla den förtärande stress som alltför många av oss lider av. Johan belyser också vilket ansvar individen respektive organisationen har, varför tydlighet är en så avgörande faktor, vad som ger förutsättningar för en sund arbetsmiljö och mycket mer. Starka team och friska medarbetare är sjukt lönsamt – och det är inte en utopi!

jesper rönndahl frilagd

Jesper Rönndahl

Problemlösning – the science way!

Efter att ha medverkat i Melodifestivalen, På spåret, Svenska nyheter, Dips och en uppsjö andra tv- och radioprogram så behöver Jesper Rönndahl ingen närmare presentation. Du vet redan att han är en av landets mest älskade komiker. Men visste du att han sedan barnsben varit väldigt intresserad av vetenskap? Jespers smarta och roliga föreläsning utgår från just vetenskapen och dess stora tänkare. Med anekdoter och handfasta exempel visar Jesper hur vi faktiskt kan lösa alla tänkbara problem genom att ta inspiration från det som inte gör annat än löser problem: vetenskapen!

Rennie Mirro frilagd

rennie mirro

Att tillhöra – en livsnödvändighet

Dansare, musikalartist, skådespelare och sångare. Rennie Mirro har många strängar på sin lyra. Han har fått Guldmasken, sommarpratat, programlett Grammisgalan, medverkat i filmer och stått på de största teaterscenerna. Men han är också en oerhört uppskattad föreläsare. På Motivationsdagen får vi höra Rennie berätta, starkt och sårbart, om det livsnödvändiga med att få tillhöra. Om att inte bli ett offer, om vad som krävs av oss för att finna gemenskap i den man är som människa och om att hitta sitt autentiska jag oavsett de många olika roller vi har i livet. En föreläsning som känns!

Siri Helle_frilagd

siri helle

Psykologisk trygghet = framgångsrika team

Siri Helle är prisbelönt psykolog, författare och föreläsare. Hon skriver texter till DN, SvD och Modern Psykologi, samt medverkar som expert på TV4 och i SR. Siri har blivit särskilt uppskattad för sina böcker ”Känslofällan” och ”Existensboosten” på temat psykisk hälsa, där hon lyckas göra livets allra största frågor mer begripliga och lätta att ta sig an. Nu kommer hon till Motivationsdagen för att prata om psykologisk trygghet, vilket har visat sig vara den enskilt viktigaste faktorn till hållbara och högpresterande team. Hur lyckas man i praktiken? Hur kan man konkret skapa innovation, lärande och teamkänsla, med tillit som främsta verktyg? Siri har svaren!

Se hela programmet

Livemusik, tävlingar och fin gåva på plats!

Liveduon Ebba och Marcus förgyller pauserna med härlig musik i form av sång och gitarr. De kommer från bokningsbolaget Kolibrigruppen och har flera strängar på sin lyra. Har ni en favoritlåt ni önskar höra under dagen? Då är det bara att nämna denna för duon under paus. Ebba och Marcus kan det mesta! På plats i paus kommer ni även kunna ta del av roliga tävlingar, mat och dryck. En gåva med fint innehåll ges vid hemgång.

Säkra tiden i din stad!

Malmö

Fredag

29 november

Stockholm

Fredag

6 december

Göteborg

Fredag

13 december

Hålltider för dagen

08:30

Entrén öppnar och vi serverar kaffe/te och smörgås

08:45
Dörrarna till salongen slås upp (onumrerade platser)
09:00
Konferencieren startar igång dagen!
10:35
Bensträckare
11:50
Lunch
14:10
Fika
16:20
Tack för idag!

Kolla in hur det sett ut tidigare år!

Bra att veta

Ordinarie biljettpris är 3 990:- + moms.

HÖR AV DIG FÖR ATT TA DEL AV VÅRA GENERÖSA STORGRUPPSRABATTER!

– Är ni 5 eller fler? Betala endast 2 990:- + moms per biljett.

– Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter! Vet du inte namn på alla som ska med? Ingen fara – bara mejla oss på: info@motivationsdagen.se så kan ni komplettera med uppgifter i efterhand.

Bra att veta

Ordinarie biljettpris är 3 990:- + moms.

HÖR AV DIG FÖR ATT TA DEL AV VÅRA GENERÖSA STORGRUPPSRABATTER!

– Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter! Vet du inte namn på alla som ska med? Ingen fara – bara mejla oss på: info@motivationsdagen.se så kan ni komplettera med uppgifter i efterhand.

Välkommen att anmäla dig och dina kollegor!

Program för dagen

08.30 Entrén öppnar och vi serverar kaffe/te och smörgås

08.45 Dörrarna till Salongen slås upp (onumrerade platser)

09.00 Konferencieren startar igång dagen!

10.35 Bensträckare

11.50 Lunch 

14.10 Fika

16.20 Tack för idag!

Anmälan

Pris: 2990 kr + moms

Deltagare

  • FörnamnEfternamnBefattningE-postMobilnummer 
    Lägg till deltagare