Bild på Tobias Karlsson Motivationsdagen

Tobias Karlsson

LIVET – INTE ALLTID EN DANS PÅ ROSOR 
– Från mobbing och utanförskap till att leva drömmen

Ni känner igen Tobias som en av de mest utmärkande och starkast lysande dansarna i TV4’s Let’s Dance. Med enorm entusiasm och engagemang har han fått helt dansokunniga kvinnor att utvecklas till graciösa primadonnor. Tobias kan sannerligen konsten att motivera andra, även när målet tycks vara fullkomligt omöjligt att uppnå. En anledning kanske är hans mod att våga sikta högt, en annan hans mycket smittsamma, högoktaniga energi. 
 
På Motivationsdagen kommer Tobias dela med sig av sin fascinerande livshistoria och om de viktigaste lärdomarna han dragit på vägen. Det är en personlig och äkta berättelse om vägen från att vara utsatt och mobbad i skolan, via några avgörande livserfarenheter för att komma upp på banan igen, till målet och den stora ynnesten att slutligen få göra precis det man alltid drömt om. Tobias föreläsning är en berg-och-dalbana där vi både får skratta mycket och kanske gråta en tår. Inte minst får vi med oss flera viktiga klokheter om hur man kan få andra växa, vad man kan vinna på att stänga dörrar, hur mycket ledarskap kan påverka motivation och mycket, mycket mer. En föreläsning som sitter kvar länge! 

 


Motivationsdagen citat

Sagt om Motivationsdagen

"Jag önskar att all personal som vill skulle ha samma förmån som jag att få gå på en motivationsdag. Det var verkligen en fantastisk dag!"

"Otroligt inspirerande! Fantastisk mångfald bland föreläsarna och deras utgångspunkter!"

"Har varit på många motivationsdagar och det här är den bästa jag varit på"

Grupprabatt Motivationsdagen

Dela upplevelsen med dina kollegor!

–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag