Bild på Johan Östling Motivationsdagen

Johan Östling


Johan Östling är fenomenal på att tänka utanför boxen. Eller som han själv uppmanar: Ta bort boxen helt och hållet, det finns egentligen inga boxar! Det är hans budskap när han själv föreläser. Men på Motivationsdagen i år är han ju konferencier och får sprida kreativ inspiration från det hållet istället. Tillsammans med sin ständiga parhäst Björn A Ling kommer han leda oss genom dagen med stora doser humor, tänkvärdheter och stämningshöjande musik!

Johan Östling är en sådan där scenpersonlighet som man bara inte kan låta bli att tycka om. Kanske såg du det när han deltog i – och vann! – denna säsongen av ”Hela kändissverige bakar” i TV4? Han sprider värme, lockar till skratt och är fasligt musikalisk. Hans bakgrund som informatör och grafisk formgivare har utkonkurrerats av hans framgångar som artist, skådespelare och underhållare. Du känner kanske igen honom från hans roller i någon av filmerna ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen”, ”Mammas pojkar” eller TV4-serien ”Ack Värmland”. Om inte så är det hög tid att stifta bekantskap med denna goa värmlänning nu!


Motivationsdagen citat

Sagt om Motivationsdagen

"Jag önskar att all personal som vill skulle ha samma förmån som jag att få gå på en motivationsdag. Det var verkligen en fantastisk dag!"

"Otroligt inspirerande! Fantastisk mångfald bland föreläsarna och deras utgångspunkter!"

"Har varit på många motivationsdagar och det här är den bästa jag varit på"

Grupprabatt Motivationsdagen

Dela upplevelsen med dina kollegor!

–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag