Bild på Fredrik Lindström Motivationsdagen

Fredrik Lindström

SVENSK OCH OSVENSK MENTALITET
– Om nutida svensk kultur och moderna värderingar

Komikern, journalisten, författaren, regissören och programledaren Fredrik Lindström är landets mest folkkära språkvetare, populärhistoriker och folkbildare. Som programledare i tv slog Fredrik igenom med serier som "Värsta språket" (2002), "Svenska dialektmysterier" (2006) och "Världens modernaste land" (2006). Två gånger har han utsetts till årets manliga tv-personlighet av Aftonbladet. Sedan hösten 2009 har Fredrik Lindström också varit domare i SVT:s succéprogram "På spåret". 

Radiokarriären började redan med det legendariska humorprogrammet "Hassan" i P3 i början av 90-talet och Fredrik har också varit värd i "Sommar i P1" inte mindre än tre gånger och i "Vinter i P1" två gånger.

Fredrik Lindströms skicklighet som estradör har märkts bland annat i hans kritikerrosade föreställning "Svenskar är också människor", som spelades för fulla salonger under flera år och setts av över 75 000 personer. Framgångarna fortsatte tillsammans med Henrik Schyffert i showen "Ljust & Fräscht" som setts av över 200 000 personer och uppföljaren "ÄGD" som avslutades våren 2016 efter fem säsonger, 150 föreställningar och 175 000 besök.

Dessutom har Fredrik Lindström skrivit åtta böcker, regisserat flera filmer och tv-serier samt vunnit ett flertal priser så som Tage Danielsson-priset, Karamelodiktstipendiet och Natur & Kulturs kulturpris.

Se fram emot att ta del av denna multitalang till man på Motivationsdagen och få möta honom ”live” som föreläsare. Det kommer bli tänkvärt, det kommer bli finurligt och det kommer att bli riktigt kul. Häng med! 


Motivationsdagen citat

Sagt om Motivationsdagen

"Jag önskar att all personal som vill skulle ha samma förmån som jag att få gå på en motivationsdag. Det var verkligen en fantastisk dag!"

"Otroligt inspirerande! Fantastisk mångfald bland föreläsarna och deras utgångspunkter!"

"Har varit på många motivationsdagar och det här är den bästa jag varit på"

Grupprabatt Motivationsdagen

Dela upplevelsen med dina kollegor!

–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag