Bild på Eva Röse Motivationsdagen

Eva Röse

KREATIVITET PÅ BESTÄLLNING, GÅR DET?  
– Om att snabbt hitta trygghet och tillit i en grupp, för att sen kunna skapa tillsammans

Idag är nog Eva Röse mest känd för rollkaraktären Maria Wern, från Tv-serien med samma namn. Men hon började bjuda oss på sitt fina skådespeleri redan på 90-talet, med alltifrån teateruppsättningar till långfilmer och dåtidens barnprogramsuccé Disneyklubben. Såväl Dramaten som Stadsteatern har varit arbetsplatser för Eva i flera vändor, och nu är hon tillbaka vid den förstnämnda igen. Med sitt gedigna CV och alltid lika älskvärda framtoning är Eva idag en av våra med folkkära skådespelerskor. Men trots den långa erfarenheten är inte alltid jobbet så lätt, och det är bl.a. det Evas föreläsning handlar om.

Med stor träffsäkerhet berättar Eva om de utmaningar hennes yrke kan bjuda på, och vilka viktiga lärdomar hon har fått till sig genom åren, inte minst från teaterscenen. För det är ju inte bara för skådespelare som dessa erfarenheter är värdefulla, som kollektiv kreativitet är önskvärt. Vi kan nog alla känna igen oss i hur enormt betydelsefullt det kan vara att snabbt komma sig samman i en ny grupp. Att lyckas skapa ett tryggt och tillitsfullt klimat som jordmån för ett riktigt gott samarbete. Att klara av att lägga åt sidan sina egna brister, tillkortakommanden och rädslan att inte prestera (i Evas fall till trots en bransch som är extremt prestationsfokuserad), för att därmed kunna vara fullt ut kreativa tillsammans. Dessutom under tidspress, och i regel med helt nya människor, i nya konstellationer och under nya förutsättningar.

Säkerligen finns det mycket för oss alla att lära av dessa resonemang, inte minst i tider där projekt-arbeten och organisationsförändringar är vanligt förekommande utmaningar. Så luta dig tillbaka och ta del av Evas givande föreläsning!  

 


Motivationsdagen citat

Sagt om Motivationsdagen

"Jag önskar att all personal som vill skulle ha samma förmån som jag att få gå på en motivationsdag. Det var verkligen en fantastisk dag!"

"Otroligt inspirerande! Fantastisk mångfald bland föreläsarna och deras utgångspunkter!"

"Har varit på många motivationsdagar och det här är den bästa jag varit på"

Grupprabatt Motivationsdagen

Dela upplevelsen med dina kollegor!

–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag