Bild på Christina Stielli Motivationsdagen

Christina Stielli 

ARBETSGLÄDJE? JA, TACK! 
– Vad vi kan göra för oss själva och vår omgivning

Christina Stielli korades till Årets Talare både 2014 och 2015. Hon är en av de mest efterfrågade just nu och åhörarna får bara inte nog av henne. Och det är lätt att förstå! Få föreläsare kan på ett lika enkelt sätt förmedla SÅ mycket som Christina gör. När man lyssnar på henne flyger tiden förbi och skratten haglar tätt. Samtidigt får man med sig ett flertal tankeställare för livet. Det ni!

Kort sagt kan man säga att Christina pratar om att kunna känna glädje, och i det här fallet fokuserar vi på det vi kallar för arbetsglädje. Hennes föreläsning lyfter, inspirerar, konkretiserar och tar upp vikten av att ta ansvar för vem jag vill vara på min arbetsplats. Hon sätter fingret på vikten av relationerna på arbetsplatsen och ger oss verktyg för ett ännu bättre medarbetarskap!

Christina lägger stor vikt vid den egna individens valmöjligheter att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är hemma eller på jobbet. Hennes föreläsningar är fyllda av tips och strategier för att klara just detta. ”Vi är skyldiga oss själva och vår omgivning att ta det ansvaret”, menar Christina. Men hon vill tydliggöra en sak: ”jag pratar inte om att vi ska gå runt och tänka positivt, utan om hur vi ska klara av skiten i livet.”

Christina är författare till flera böcker. Den senaste, Träna arbetsglädje!, kom ut 2016 och har blivit otroligt varmt mottagen av läsarna. 


Motivationsdagen snabbhetspremie

Boka tidigt – få snabbhetspremie

Pryd hemmet med sådant som man sällan unnar sig annars! Bokar du din plats senast den 29 september får du L:A Brukets fullsize tvål (450 ml) och diskmedel (500 ml), utan kostnad. Väldoftande, milda produkter med högkvalitativa ingredienser och välgörande eteriska oljor. 

* Snabbhetspremien delas ut vid arrangemangstillfället.

Grupprabatt Motivationsdagen

Pris: 2 990 kr + moms

Dela upplevelsen med dina kollegor!
–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag