Bild på Brita Zackari Motivationsdagen

Brita Zackari

HATA ATT TRÄNA, MEN GÖR DET ÄNDÅ 
– Att motivera sig att göra sånt man känner sig dålig på 

Brita Zackari är radiopratare, TV-programledare, manusförfattare och föreläsare. Du har kanske hört henne i Rix Morronzoo, sett henne leda SVT Play-sändningen av Idrottsgalan 2017, eller bekantat dig med hennes sympatiska uppenbarelse i makens tv-succé ”Svett och etikett”.

Brita blev också känd hos folket när hon i mars 2017 körde Vasaloppet som SVT:s åkande reporter. Då fick vi följa hennes uppladdning inför uppdraget i programserien ”Vasaloppet med Brita Zackari”. Till sin hjälp hade hon kända sportprofiler och träningsexperter som berättade hur man kan träna inför Vasaloppet. Som kontrast till detta kan den nyfikne spana in hennes träningskonto på Instagram för alla som hatar att träna:  i.hate.working.out.

Medieparet Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström har startat en podd och webbserie under namnet ”I nöd och lyft”. Paret tycker lika om mycket men kanske inte när det kommer till träning; en älskar det och en hatar det. I podden kommer Kalle och Brita prata om hur man gör träningsvärlden till sin. Lyssna på den här.

Du kan också följa Kalle och Brita i deras nystartade YouTube kanal, även den kallad ”I nöd och lyft”: En träningsportal för alla som gillar tips och kul. Där antog Brita bland annat utmaningen att klara 120 kg i marklyft till den 1/5 2017. För att nå sitt mål tog hon hjälp av världsrekordshållande styrkelyftaren Isabella Von Wesseinberg. Det visade sig vara ett smart drag – Brita klarade utmaningen!

I sin föreläsning pratar Brita på ett humoristiskt och inspirerande vis om att hata att träna men göra det ändå. Att hitta motivation där det inte finns någon, och våga göra sånt man känner sig dålig på. Frikostigt delar hon med sig av såväl exempel ur vardagen till användbara råd och tips.
 

(Foto: Ida Borg)


Motivationsdagen citat

Sagt om Motivationsdagen

"Jag önskar att all personal som vill skulle ha samma förmån som jag att få gå på en motivationsdag. Det var verkligen en fantastisk dag!"

"Otroligt inspirerande! Fantastisk mångfald bland föreläsarna och deras utgångspunkter!"

"Har varit på många motivationsdagar och det här är den bästa jag varit på"

Grupprabatt Motivationsdagen

Dela upplevelsen med dina kollegor!

–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag