Bild på Björn A Ling

Björn A Ling (f.d. Starrin)  


Björn A Ling (f.d. Starrin) är en fantastiskt varm, rolig och närvarande scenpersonlighet som tveklöst kommer att göra åhörarnas upplevelse snäppet vassare. Få människor kan få en publik att känna sig så bekväm och så välkommen som Björn kan. Oavsett om han är där som föreläsare, underhållare eller konferencier så skapar han en känsla av ”feel good” utan dess like. Han är fenomenal på att väva in anekdoter fyllda av igenkänningshumor, men mitt i gapskrattet förstår man att de också hade ett tänkvärt budskap med sig.

Förutom att vara en älskvärd värmlänning är Björn också musiker, underhållare, föreläsare och skådespelare. Du känner kanske igen honom från hans roller i någon av filmerna ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen”, ”Mammas pojkar” eller TV4-serien ”Ack Värmland”, som just nu går upp med sin andra säsong. Om du inte sett honom där så är det hög tid att stifta bekantskap nu!

Tack vare Björns prestigelöshet och personliga framtoning blir det väldigt lätt att som åhörare också ”öppna upp”. Öppna upp för att ta till sig nya saker, se alternativa perspektiv, och tänka nya tankar. Att han sedan strösslar framförandet med att ta fram gitarren och bjuda på medryckande musik gör bara att stämningen lyfts ytterligare!


Motivationsdagen snabbhetspremie

Boka tidigt – få snabbhetspremie

Pryd hemmet med sådant som man sällan unnar sig annars! Bokar du din plats senast den 29 september får du L:A Brukets fullsize tvål (450 ml) och diskmedel (500 ml), utan kostnad. Väldoftande, milda produkter med högkvalitativa ingredienser och välgörande eteriska oljor. 

* Snabbhetspremien delas ut vid arrangemangstillfället.

Grupprabatt Motivationsdagen

Pris: 2 990 kr + moms

Dela upplevelsen med dina kollegor!
–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag