Motivationsdagen

 
I Göteborg

6 december 

 

Anmälan

 

Välkommen till Motivationsdagen!

Många av oss ger väldigt mycket av oss själva på jobbet. Varje dag levererar vi till max – produkter, tjänster, service, vård osv. För att vi ska orka göra det med bibehållen kraft behöver vi också fyllas på emellanåt. Vi behöver få möjlighet att luta oss tillbaka, ta emot och ”tankas” med ny energi. Det är då det passar med en Motivationsdag! 

Här har vi samlat några av Sveriges allra bästa och mest inspirerande föreläsare – alla taggade till tänderna för att ge dig full tank igen. Var och en av dem har sina specialområden att dela med sig av, men vad de alla har gemensamt är en önskan om att kunna göra skillnad för någon annan. Att hos er åhörare väcka åtminstone någon ny tanke, låta er få syn på en viktig insikt, ingjuta mod i er att våga ta det där steget, eller bara låta er njuta av att skratta, förundras och fyllas på med massor av energi, motivation och inspiration.


Bild på Lorensbergsteatern i Göteborg

Konferensanläggning:  Lorensbergsteatern 

Adress: Karl Gerhards plats 1, 400 15 Göteborg
Hitta hitKarta
Hemsida:  http://www.lorensbergsteatern.se


Program 

 

08.30 – Registrering

Entrén öppnar och vi serverar kaffe/te

 

08.45 – Dörrarna öppnas

Dörrarna till salongen slås upp! (OBS: Onumrerade platser)

 

09.00 – Välkomna till Motivationsdagen 2017

Konferenciererna välkomnar och drar igång dagen! 

 

10.00 – Förmiddagsfika

 

12.00 – Lunch

 

14.20 – Eftermiddagsfika

 

16.00 – Tack för idag!

   
Bild på Björn A Ling f.d Stallin och Johan Östling Motivationsdagen

Björn A Ling (f.d Starrin) och Johan Östling – spelemännen från (Ack) Värmland är dagens konferencierer! 

Den här duon är något av det mest älskvärda du kan komma över. Det är härligt att vara publik när man får sitta och ta emot deras sköna humor, på bred värmländska, blandad med anekdoter och musik. Du känner igen dem från filmer som ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen” eller TV4-serien ”Ack Värmland”. Men du får inte missa dem som Motivationsdagens konferencierer! 

   
Bild på Christina Stielli Motivationsdagen

Christina Stielli 

ARBETSGLÄDJE? JA, TACK!
– Vad vi kan göra för oss själva och vår omgivning

Christina Stielli, Årets Talare både 2014 och 2015, är fenomenal på att inspirera och konkretisera kring våra roller på arbetsplatsen och hur vår upplevelse av vardagen kan te sig. Hon belyser relationerna på jobbet och ger oss tydliga tips och verktyg för ett ännu bättre medarbetarskap!

   
Bild på Brita Zackari Motivationsdagen

Brita Zackari

HATA ATT TRÄNA, MEN GÖR DET ÄNDÅ
– Att motivera sig att göra sånt man känner sig dålig på Tro inte på allt du tänker!

Brita Zackari blev särskilt känd i stugorna när hon i våras deltog i Vasaloppet som SVT:s åkande reporter. Men hon hatar egentligen att träna. Hennes träffsäkra och humorfyllda föreläsning handlar just om att hitta motivation där det inte finns någon. Frikostigt delar hon med sig av exempel ur vardagen och användbara råd och tips.

   
Bild på Helena Bergström Motivationsdagen

Helena Bergström 

BÄTTRE FEL BESLUT ÄN INGET BESLUT ALLS
– Våga ta ett tydligt och ansvarfullt ledarskap 

Helena Bergström är en av våra mest folkkära skådespelerskor. Men efter 25 år på scen och ett 30-tal filmhuvudroller gick hon in i en helt ny roll – kanske den svåraste någonsin – rollen som regissör, och därmed chef. Ledarskapet har gett Helena en mängd insikter som hon generöst delar med sig av i sin tänkvärda föreläsning.  

   
Bild på Uje Brandelius Motivationsdagen

Uje Brandelius

VAD DU MÅSTE - OCH INTE MÅSTE - HINNA INNAN DU DÖR
– Om att få ett Parkinson-besked mitt i livet

När artisten Uje Brandelius fick beskedet att han hade Parkinson förstod han att det gällde att skynda sig. I sin gripande föreläsning berättar han om de prioriteringar, frågeställningar och livsval man kan ställas inför när man drabbas av en obotlig sjukdom. Vad spelar egentligen någon roll? Hur ter sig vardagen? 

   

 

Bild på Janne Andersson Motivationsdagen

Janne Andersson

EN FÖR ALLA, ALLA FÖR EN
– Om kollektivets kraft, individens ansvar och att dra åt samma håll

Janne Andersson, förbundskapten för herrlandslaget i fotboll, vet vad som krävs för ett starkt samarbete. Oavsett om det gäller fotbollslaget eller arbetsgruppen så behöver alla respektera och förstå sina roller, samt vilja göra varandra riktigt bra i de rollerna. Hans ledarskapsfilosofi bygger på tydlighet, laganda och att alla tar ansvar för det gemensamma målet. 

   
Bild på Eva Röse Motivationsdagen

Eva Röse 

KREATIVITET PÅ BESTÄLLNING, GÅR DET?
– Om att snabbt hitta trygghet och tillit i en grupp, för att sen kunna skapa tillsammans

I över 20 år har vi kunnat njuta av denna begåvade skådespelerska, såväl på teater som i filmer och TV-serier, inte minst i rollen som Maria Wern. På Motivationsdagen delar Eva Röse med sig av sina yrkeserfarenheter kring hur man tillsammans kan hitta full kreativitet – under tidspress, ofta i nya konstellationer, med nya kollegor, och nya förutsättningar.   

   

 


Motivationsdagen snabbhetspremie

Boka tidigt – få snabbhetspremie

Pryd hemmet med sådant som man sällan unnar sig annars! Bokar du din plats senast den 29 september får du L:A Brukets fullsize tvål (450 ml) och diskmedel (500 ml), utan kostnad. Väldoftande, milda produkter med högkvalitativa ingredienser och välgörande eteriska oljor. 

* Snabbhetspremien delas ut vid arrangemangstillfället.

Grupprabatt Motivationsdagen

Pris: 2 990 kr + moms

Dela upplevelsen med dina kollegor!
–  Gå 5 betala för 4 
–  Är ni 20 eller fler? Ta kontakt för ännu generösare rabatter.

Välj stad:  Stockholm • Göteborg  Malmö

Boka idag